​Drømmer du om designgulv? Så er epoxygulv det oplagte valg for din bolig

Hos GO Gulvslibning/Gulv Design kan vi udføre alle løsninger inden for epoxygulve – såvel klassiske som de vildeste designs. Skal du eller din virksomhed have et både flot og funktionelt gulv? Uanset hvad du står overfor, er et epoxygulv den ideelle løsning for såvel private som erhverv.

Vi lægger epoxygulv hos private og erhverv i blandt andet Skanderborg, Horsens, Vejle, Århus og omegn.

Ingen gulve i epoxy er ens

Et epoxygulv er både virkelig slidstærkt og rummer utallige farve- og designmuligheder, hvilket betyder, at vi kan imødekomme, eller måske endda overgå, stort set alle dine ønsker.

 

Når beslutningen skal tages om, hvordan det nye gulv skal være, er der flere ting at forholde sig til. Det er vigtigt at kende til underlaget, de nuancer kunden ønsker, samt hvad der i helhed forventes.


Vi fokuserer på en god dialog for på den måde at kunne kombinere kundens ønsker med vores faglige ekspertise inden for epoxygulv. I årenes løb har vi lagt mange gulve af epoxy, hvilket har bidraget til vores store viden om, hvordan vi skaber den bedste gulvløsning for dig.

Hvad er et New Yorker-gulv?

Et designgulv i epoxy kommer i mange former og farver. En af de mest populære udtryk er det såkaldte New Yorker-gulv. Men hvad dækker det egentlig over? 

New Yorker-gulv er en betegnelse for et gulv af epoxy, der har et gråt, nærmest betonagtigt look. Det har epoxyens blødhed og fordele, men ligner et råt, industrielt og moderne betongulv. Ønsker du et lækkert designgulv, så er denne løsning oplagt.

Hvad koster epoxygulv?

Prisen for et epoxygulv afhænger i høj grad af, om du har nogle specielle ønsker til farver og fede designs, eller om du ønsker et almindeligt epoxygulv. En anden prispåvirkende faktor er størrelsen på gulvet. Skal der lægges epoxygulv i et enkelt rum eller i hele huset?

Kontakt os og indhent et tilbud på dit nye designgulv eller New Yorker-gulv

Om du er på udkig efter de populære New Yorker-gulve, epoxygulve i metallic-look, eller om du ønsker et logo i gulvet til firmaet, kan vi med garanti finde den rigtige løsning.

Vi står altid til rådighed, hvis du ønsker at tale om dit næste gulvprojekt. Hvad enten du ønsker et 3D-gulv, et moderne designgulv eller skal have et slidstærkt komfortabelt underlag til din garage, er du velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak og en konkret pris på din opgave.

Du er velkommen til at ringe til os på telefon 26 33 00 47 eller skrive til os på vores e-mail info@go-gulvslibning.dk.​​

Ring eller skriv

Ønsker du at indhente et gratis tilbud? Eller har du spørgsmål til vores ydelser?
​Så kontakt os endelig!

Firma

GO Gulvslibning /
​Gulv Design ApS

CVR: 33782861

Find os

Akset 26, 8751 Gedved

Åbn rutevejledning

Kontakt

Telefon: 26 33 00 47

E-mail: info@go-gulvslibning.dk

Følg os på Facebook​  facebook-hvid_2