Erhvervsgulve og industrigulve til ethvert behov

Er det blevet tid til et nyt gulv i dine erhvervs- eller industrilokaler? Så er du kommet til det helt rette gulvfirma. Hos GO Gulvslibning/Gulv Design har vi mange års erfaring med lægning af forskellige former for erhvervsgulve og industrigulve, som vi tilbyder hos kunder i Skanderborg, Horsens, Vejle, Århus og andre omkringliggende områder.

Vi lægger blandt andet nye gulve i kontorlokaler, domiciler og boligforeninger, og vi har tidligere arbejdet for både AGF, EY, Olav de Linde og Hotel Vejle Fjord. Skal du være den næste på listen over tilfredse kunder?

Vælg mellem flere forskellige typer erhvervsgulve

Vi ved, at der er forskellige behov til gulvene alt afhængigt af branchen, slidniveauet på gulvet og ønskerne til gulvets udseende. Nogle foretrækker et epoxygulv, mens betongulve og stengulve kan være de mest velegnede løsninger i andre brancher.

Hvis du gerne vil have et flot og funktionelt gulv, så kan epoxy være den helt rette løsning. Her kan vi både lægge helt klassiske gulve, ligesom vi også kan tilbyde fede designs. Et epoxygulv er både utroligt slidstærkt, og så er der samtidig rigtig mange forskellige muligheder både farve- og designmæssigt.​

Øvrige tilbud til erhverv og industri

Vi tilbyder også Elastic System, der er velegnet til blandt andet sportsgulve og gulve, hvor der ønskes et mere kreativt look med flotte designeffekter samt New Yorker-gulve i et råt beton-look.

Uanset hvilken gulvtype du vælger, så kan vi også finde en løsning, hvor du kan få dit logo i gulvet.

3 fordele ved at vælge vores firma

  1. Vi lægger stor vægt på kvalitetsarbejde
  2. Hos os er den gode service altid i højsædet
  3. Vi udfører altid vores arbejde til tiden

Kontakt os og hør mere om vores industrigulve

Har du nogle spørgsmål, kunne du tænke dig at høre mere om de forskellige muligheder, der er i forbindelse med erhvervs- og industrigulve, eller ønsker du at indhente et uforpligtende tilbud på en specifik opgave?

kontakt os endelig på telefon 26 33 00 47, eller skriv en e-mail til os på info@go-gulvslibning.dk.​

Firma

GO Gulvslibning /
​Gulv Design ApS

CVR: 33782861

Find os

Akset 26, 8751 Gedved

Åbn rutevejledning

Kontakt

Telefon: 26 33 00 47

E-mail: info@go-gulvslibning.dk

Følg os på Facebook​  facebook-hvid_2

Vi samler på glade kunder...