​Gulvafslibning og gulvafhøvling der giver dit trægulv nyt liv

​Er dit trægulv fyldt med dybe ridser, og ser det slidt ud? Så kan vi hos GO Gulvslibning / Gulv Design ApS få gulvet til at se ud som nyt, og vi kan tilmed gøre det til en ganske billig pris. Vi tilbyder gulvafslibning og gulvafhøvling af trægulve for privatpersoner og erhvervskunder i blandt andet Skanderborg, Horsens, Vejle og Århus, og vi står klar til at hjælpe, uanset om der er tale om en større eller mindre opgave.

​Få et helt nyt gulv med en gulvafhøvling

​Ved en afhøvling af trægulvet fjerner vi mellem 2-4 mm af gulvets overflade, og det efterlader et pænt og jævnt trægulv uden ridser og slitage.

Gulvafslibning og en efterfølgende efterbehandling giver et nyt gulv og sikrer modstandsdygtighed i gulvets overflade. Gulvafslibning og gulvafhøvling er en billig måde at forny gulvet på, eftersom mærker og ridser fjernes. En efterbehandling efter afslibning af gulve giver det sidste look, og vi efterbehandler naturligvis gulvet efter slibningen, så du bliver sikret et holdbart resultat.

Vi benytter os af professionelle maskiner og medarbejdere med stor ekspertise inden for gulvafhøvling og gulvafslibning. Det sikrer dig et godt resultat de næste mange år.

Vælg mellem flere forskellige typer efterbehandling

Der er flere forskellige muligheder for en efterbehandling efter en gulvafhøvling og gulvafslibning. Vores sortiment af produkter gør, at vi kan behandle alle træsorter, lige som du ønsker det. Det gælder, uanset om målet er udseende eller holdbarhed.

​Vi tilbyder blandt andet følgende former for efterbehandling:

Tip til efterbehandling

​Det er en god idé at give nylagte, nyslebne eller nyafhøvlede gulve en gang lak, da det vil lukke samlingerne i træet. Derved undgår du vandskade efter almindelig rengøring, som vil forekomme, hvis du rengør et ubehandlet trægulv.

Hvad koster gulvafslibning eller gulvafhøvling?

Vores priser på afslibning og afhøvling af gulve afhænger i høj grad af, hvor omfattende en opgave der er tale om. Drejer det sig for eksempel om et enkelt rum eller et helt hus? Uanset hvad udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud til dig baseret på det antal m2 gulv, du ønsker skal have en kærlig hånd.

Firma

GO Gulvslibning /
​Gulv Design ApS

CVR: 33782861

Find os

Akset 26, 8751 Gedved

Åbn rutevejledning

Kontakt

Telefon: 26 33 00 47

E-mail: info@go-gulvslibning.dk

Følg os på Facebook​  facebook-hvid_2