Gulvbehandling holder dit trægulv pænt

Er dit gulv blevet behandlet?

Med den rette gulvbehandling holder gulvet sit udseende længere. Trænger dit gulv til en gulvbehandling? Vi har hos GO Gulvafslibning / Gulv Design ApS mange års erfaring inden for behandling af gulv, som vi blandt andet tilbyder i Skanderborg, Odder, Horsens og omegn.

Vi behandler blandt andet:

  • Betongulve
  • Trapper
  • Trægulv i alle træsorter
  • Udendørs gulv, eksempelvis terrassen.

Ofte kan gulve, som udsættes for meget sollys, trænge til hyppigere efterbehandlinger, da solen er hård ved overfladen. Bestiller du gulvslibning hos os, efterbehandler vi naturligvis dit gulv efterfølgende.

Vi tilbyder gulvbehandling med forskellige midler

Vi har et stort udvalg af efterbehandlinger, alt efter hvad du ønsker. Vi tilbyder blandt andet lakbehandling af gulv, som giver et flot look, samtidigt med at det er holdbart, da vi bruger de bedste to-komponent vandbaserede lakker.​ Ønsker du ikke denne gulvbehandling, tilbyder vi også:

Inden efterbehandling

Vi sliber eller afhøvler som regel gulvet, inden vi behandler det - læs om vores gulvafslibning og gulvafhøvling her. Da alle gulvbehandlinger er forskellige afhængigt af gulvets type og ønsket til udseende og holdbarhed, tager vi altid en snak om opgaven, hvor vi gerne kommer med vores anbefalinger. Det har betydning, om gulvet skal behandles med olie, lud, lak eller sæbe.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på gulvbehandling

Uanset hvilke type gulvopgave du har, er ingen opgave for stor eller for lille til os. Med mange års erfaring inden for gulvbehandling er du altid velkommen til at tage os med på råd. Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud.

Ring og hør mere eller få en pris på telefon 26 33 00 47 eller e-mail info@go-gulvslibning.dk.

Ring eller skriv

Ønsker du at indhente et gratis tilbud? Eller har du spørgsmål til vores ydelser?
​Så kontakt os endelig!

Firma

GO Gulvafslibning /
​Gulv Design ApS

CVR: 33782861

Find os

Akset 26, 8751 Gedved

Åbn rutevejledning

Kontakt

Telefon: 26 33 00 47

E-mail: info@go-gulvslibning.dk

Følg os på facebook​  facebook-hvid_2