Elastic system - Giv gulvet ny beskyttelse

Har du et nedslidt gulv, kan du med Elastric system hurtig og nemt give gulvet ny beskyttelse. Vi tilbyder Elastic System for kunder i blandt andet Skanderborg, Horsens, Odder og omegn til attraktive priser.

Forny gulvets udseende uden at skifte gulvet

Kunne du tænke dig at ændre dit gulvs udseende uden at være nødt til at betale en mindre formue for at få gulvet skiftet? Så er Elastic System svaret.

​Elastic System er især velegnet til sportsgulve eller gulve, hvor du har behov for flotte designeffekter eller et mere kreativt look. Du kan blandt andet tilføje billeder, symboler og tegn, ligesom det også er muligt at ændre farven på gulvet. 

Man kan blandt andet lægge Elastic System oven på linoleumsgulve, vinylgulve, PUR- og gummigulve. Selv på højtrafikerede gulve kan man give gulvet en ekstra holdbarhed for en langvarig beskyttelse.
​ 

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på Elastic System

Er du interesseret i at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig, eller kunne du tænke dig et uforpligtende tilbud på et Elastic System-gulv, er du altid meget velkommen til at kontakte os.

Du kan med fordel ringe til os på telefon 26 33 00 47, men du er også meget velkommen til at skrive til vores e-mail info@go-gulvslibning.dk, hvis du foretrækker det.​

Ring eller skriv

Ønsker du at indhente et gratis tilbud? Eller har du spørgsmål til vores ydelser?
​Så kontakt os endelig!

Firma

GO Gulvslibning /
​Gulv Design ApS

CVR: 33782861

Find os

Akset 26, 8751 Gedved

Åbn rutevejledning

Kontakt

Telefon: 26 33 00 47

E-mail: info@go-gulvslibning.dk

Følg os på Facebook​  facebook-hvid_2

Vi samler på glade kunder...