Epoxy

Hos Go-Gulvslibning kan vi udføre alle løsninger inden for epoxygulve – såvel klassiske som de vildeste designs. Skal du eller din virksomheden have et både flot og funktionelt gulv? Uanset hvad du står overfor, er epoxygulve den ideelle løsning for såvel private som erhverv. Gulvet er både virkelig slidstærkt og rummer utallige farve- og designmuligheder, hvilket betyder at vi kan imødekomme, eller måske endda overgå, stort set alle dine ønsker. Om du er på udkig efter de populære New Yorker gulve, et metallic-look, eller ønsker logo i gulvet til firmaet, kan vi med garanti finde den rigtige løsning.

Ingen EPOXYgulve er ens

Når beslutningen skal tages om, hvordan ens nye gulv skal være, er der flere ting at forholde sig til. Det er vigtigt at kende til underlaget, de nuancer kunden ønsker samt hvad der i helhed forventes. Vi fokuserer på en god dialog, for på den måde at kunne kombinere kundens ønsker med vores faglige ekspertise. I årenes løb har vi lagt mange gulve af epoxy, hvilket har bidraget til vores store viden omkring, hvordan vi skaber den bedste gulvløsning for dig.​

Har du brug for hjælp?

Vi står altid til rådighed, hvis du ønsker at tale om dit næste gulvprojekt. Hvad enten du ønsker et 3D gulv eller skal have et slidstærkt komfortabelt underlag til garagen, er du velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak. Du er velkommen til at ringe til os på tlf.: 26 33 00 47 eller sende en mail på info@go-gulvslibning.dk. Vi har adresse i Horsens, men har gennem årene lagt mange gulve i bl.a. Vejle, Aarhus og resten af landet.

FIRMA

GO Gulvslibning ApS

CVR: 33782861

FIND OS

Akset 26

8751 Gedved

KONTAKT

Telefon: 26 33 00 47

E-mail: info@go-gulvslibning.dk

Vi kan tilbyde

  • ​Vinyl
  • Spartelgulve
  • Laminatgulve
  • Tæpper
  • Måttesystemer

SEND EN FORESPØRGSEL

Vi vender tilbage hurtigst muligt​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt