Polyurethan​

Hvad er Polyurethan?

Polyurethan er ligesom epoxy en hærdeplast, der har polyurethan som bindemiddel. Polyurethan er kendetegnet ved at være mere fleksibelt sammenlignet med epoxy og består af to følgende komponenter: polyurethan og en hærder. Gulvet består yderligere af harpiks, der er en base samt en hærder i form af accellerator. Disse blandes i de rette forhold og lægges som et fugefrit gulv. Gulvet kan også laves med forskellige struktur og mix af farver.

Hvilke fordele er forbundet med et polyurethangulv?

Et polyurethan gulv kan både lægges som blød og hård belægning, hvor den bløde belægning er ideel at benytte til gangarealer og lokaler, hvor der ønskes et stærkt og lydløst gulv, der er let at vedligeholde og gangkomforten er god. Derudover holder gulvet også bedre på varmen sammenlignet med epoxygulvet.

Polyurethan gulve er fugefrie, hvilket gør dem rengøringsvenlige og de kan endda damprenses. Derfor er et polyurethan gulv også meget optimalt at have på et hospital eksempelvis, da det ikke tiltrækker snavs på samme vis som et vinylgulv eller andre typer gulve med samlinger.

Hvad koster et polyurethangulv?

Prisen på et polyurethan gulv afhænger i høj grad af, om du har specielle ønsker til farver og designs. Herudover er størrelsen på gulvet relevant, og om hvorvidt du vælger at have det i flere rum.

Kontakt os

Uanset hvilke ønsker du har til dit polyurethan gulv, er vi klar til at hjælpe. Du kan kontakte os på telefon 26 33 00 47 eller skrive til os på mail info@go-gulvslibning.dk.

Firma

GO Gulvslibning /
​Gulv Design ApS

CVR: 33782861

Find os

Akset 26, 8751 Gedved

Åbn rutevejledning

Kontakt

Telefon: 26 33 00 47

E-mail: info@go-gulvslibning.dk

Følg os på Facebook​  facebook-hvid_2

Vi samler på glade kunder...