giv trægulvet nyt liv med
​GULVSLIBNING og gULVAFHØVLING

Vi sliber og afhøvler dine trægulve

Er dit gulv slidt og fyldt med dybe ridser? Eller skal dit gulv have en mindre reparation? Go Gulvafslibning i Gedved mellem Horsens, Skanderborg og Odder, kan afhøvle dit trægulv, uanset om det er mindre eller større opgaver. Ved afhøvling af trægulvet fjerner vi mellem 2-4 mm af gulvets overflade og efterlader et pænt og jævnt trægulv uden ridser og slitage. Vi servicerer med gulvslibning i Århus, Horsens og Vejle området, men tager gerne en længere tur.


​Gulvafhøvling giver dine gulve nyt liv

​​Slibning af trægulve og efterfølgende efterbehandling giver et nyt gulv og sikrer modstandsdygtighed i gulvets overflade. ​Gulvslibning og gulvafhøvling er en billig måde at forny gulvet på, eftersom mærker og ridser fjernes. En efterbehandling efter slibningen giver det sidste look til gulvet. Vi efterbehandler naturligvis gulvet efter slibningen, så du bliver sikret et holdbart resultat.

Vi bruger hos Go Gulvslibning professionelle maskiner og medarbejdere med ekspertise i gulvslibning og gulvbehandling. Det sikrer dig et godt resultat de næste mange år.​

​Efterbehandling af dit gulv

Der er flere muligheder for efterbehandling efter gulvafhøvling eller gulvafslibning. Vores sortiment af produkter gør at vi kan behandle alle træsorter, som du ønsker det. Hvad enten målet er udseende eller holdbarhed. Vi tilbyder blandt andet at efterbehandle med følgende:

TIP til EFTERbehandling

Det er en god ide at give nylagte, nyslebne eller nyafhøvlede gulve en gang lak, da det vil lukke samlingerne i træet. Derved undgår man vandskade efter almindelig rengøring, som vil forekomme, hvis man rengører et ubehandlet trægulv.

VI HAR FOKUS PÅ DIT TRÆGULV

Har du spørgsmål til slibning af gulve eller gulvafhøvling, så er du altid velkommen til at kontakte os på tlf.: 26 33 00 47, send en mail eller brug vores kontaktformular.

FIRMA

GO Gulvslibning ApS

CVR: 33782861

FIND OS

Akset 26

8751 Gedved

KONTAKT

Telefon: 26 33 00 47

E-mail: info@go-gulvslibning.dk

Vi kan tilbyde

  • ​Vinyl
  • Spartelgulve
  • Laminatgulve
  • Tæpper
  • Måttesystemer

SEND EN FORESPØRGSEL

Vi vender tilbage hurtigst muligt​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt