Elastic Systems

Giv gulvet ny beskyttelse

Har du et nedslidt gulv, kan du med Elastric system hurtig og nemt give gulvet ny beskyttelse. Vi tilbyder Elastic System for kunder i blandt andet Skanderborg, Horsens, Odder og omegn til attraktive priser.

Finalist som årets Gulvmand

I 2019, 2020, 2022, 2023 og 2024 var vi finalist til årets gulvmand

Glade kunder

Vi er vurderet til 4.8/5 baseret på 285+ anmeldelser

Tæt leverandør-samarbejde

Vores leverandører sørger for nogle af branchens bedste produkter og samtidig direkte sparing

Vores kunder elsker os

Vi samler på glade kunder

Herunder kan du se et udpluk af udtalelser fra vores glade og tilfredse kunder. ​Vi glæder os til også at kunne hjælpe dig!​

Læs mere om Elastic System

Forny gulvets udseende uden at skifte gulvet

Kunne du tænke dig at ændre dit gulvs udseende uden at være nødt til at betale en mindre formue for at få gulvet skiftet? Så er Elastic System svaret.

​Elastic System er især velegnet til sportsgulve eller gulve, hvor du har behov for flotte designeffekter eller et mere kreativt look. Du kan blandt andet tilføje billeder, symboler og tegn, ligesom det også er muligt at ændre farven på gulvet.

Elastic System kan bruges til alle typer gulv

Man kan blandt andet lægge Elastic System oven på linoleumsgulve, vinylgulve, PUR- og gummigulve. Selv på højtrafikerede gulve kan man give gulvet en ekstra holdbarhed for en langvarig beskyttelse.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på Elastic System

Er du interesseret i at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig, eller kunne du tænke dig et uforpligtende tilbud på et Elastic System-gulv, er du altid meget velkommen til at kontakte os.

Du kan med fordel ringe til os på telefon 26 33 00 47, men du er også meget velkommen til at skrive til vores e-mail info@go-gulvslibning.dk, hvis du foretrækker det.​