GO Gulvslibning

Erhvervsgulve og industrigulve til ethvert behov

Er det blevet tid til et nyt gulv i dine erhvervs- eller industrilokaler? Det kan være, at dit kontor skal fornys med et nyt og moderne gulv i et råt udtryk? Eller er det din produktionshal, der skal have et vedligeholdelsesfrit gulv, som er nemt at gøre rent?

Uanset hvilken form for industri- eller erhvervsgulv, du er på udkig efter, så er du kommet til det helt rette gulvfirma.

Finalist som årets Gulvmand

I 2019, 2020, 2022, 2023 og 2024 var vi finalist til årets gulvmand

Glade kunder

Vi er vurderet til 4.8/5 baseret på 285+ anmeldelser

Tæt leverandør-samarbejde

Vores leverandører sørger for nogle af branchens bedste produkter og samtidig direkte sparing

Vores kunder elsker os

Vi samler på glade kunder

Det kan vi hjælpe med

Vi har mange års erfaring med erhvervs- og industrigulve

Hos GO Gulvslibning/Gulv Design har vi mange års erfaring med lægning af forskellige former for erhvervsgulve og industrigulve, som vi tilbyder hos kunder i Skanderborg, Horsens, Vejle, Århus og andre omkringliggende områder.

Vi lægger blandt andet nye erhvervsgulve i kontorlokaler, domiciler og boligforeninger, og vi har tidligere arbejdet for både AGF, EY, Olav de Linde og Hotel Vejle Fjord. Skal du være den næste på listen over tilfredse kunder?

Vælg mellem flere forskellige typer industri- og erhvervsgulve

Vi ved, at der er forskellige behov til gulvene alt afhængigt af branchen, slidniveauet på gulvet og ønskerne til gulvets udseende. Nogle foretrækker et epoxygulv, mens betongulve og stengulve kan være de mest velegnede løsninger i andre brancher.

Hvis du gerne vil have flotte og funktionelle industrigulve, så kan epoxy være den helt rette løsning. Her kan vi både lægge helt klassiske gulve, ligesom vi også kan tilbyde fede designs. Et epoxygulv er både utroligt slidstærkt, og så er der samtidig rigtig mange forskellige muligheder både farve- og designmæssigt.

Øvrige tilbud til erhverv og industri

Vi tilbyder også Elastic System, der er velegnet til blandt andet sportsgulve og gulve, hvor der ønskes et mere kreativt look med flotte designeffekter samt New Yorker-gulve i et råt beton-look. Uanset hvilken gulvtype du vælger, så kan vi også finde en løsning, hvor du kan få dit logo i gulvet.

3 fordele ved at vælge vores firma

  1. Vi lægger stor vægt på kvalitetsarbejde
  2. Hos os er den gode service altid i højsædet
  3. Vi udfører altid vores arbejde til tiden