Gulvafslibning

Støvfri gulvafslibning & gulvafhøvling

Slib for dybe ridser og andre brugsspor på gulvet

Er dit trægulv fyldt med dybe ridser, slid og brugsspor? En grundig gulvafslibning giver helt nyt liv til boligen. 
Med sammenlagt over 50 års erfaring, det rette udstyr og materialer sørger vi for en støvfri afslibning af alle slags trægulve. 

Finalist som årets Gulvmand

I 2019, 2020, 2022, 2023 og 2024 var vi finalist til årets gulvmand

Glade kunder

Vi er vurderet til 4.8/5 baseret på 285+ anmeldelser

Tæt leverandør-samarbejde

Vores leverandører sørger for nogle af branchens bedste produkter og samtidig direkte sparing

Vores kunder elsker os

Vi samler på glade kunder

Herunder kan du se et udpluk af udtalelser fra vores glade og tilfredse kunder. ​Vi glæder os til også at kunne hjælpe dig!​

Læs mere om gulvafslibning

Gulvafhøvling og -slibning til private og erhverv

Vi tilbyder gulvafslibning og gulvafhøvling af trægulve for privatpersoner og erhvervskunder i blandt andet Skanderborg, Horsens, Vejle og Århus, og vi står klar til at hjælpe, uanset om der er tale om en større eller mindre opgave.

Skal man vælge gulvafhøvling eller gulvafslibning?

Ved en afhøvling af trægulvet fjerner vi mellem 2-4 mm af gulvets overflade, og det efterlader et pænt og jævnt trægulv uden ridser og slitage. Ved gulvslibning slibes et endnu tyndere lag af gulvet, som derfor ikke belastes i lige så høj grad. Til gengæld kan gulvslibning ikke på samme måde fjerne dybe ridser og skader i gulvet.

Hvorvidt gulvslibning eller gulvafhøvling er den rette løsning for dig, afhænger derfor af gulvets stand og eventuelle skader. Det kan være svært selv at vurdere, hvilken behandling er den rette, og du kan derfor med fordel opsøge en gulvmand for rådgivning. Vi hjælper dig i den forbindelse med at finde ud af, om netop dit gulv trænger til at blive afslebet eller afhøvlet.

Få et helt nyt gulv med en gulvafhøvling

Gulvafslibning og en efterfølgende efterbehandling giver et resultat som et helt nyt gulv og sikrer modstandsdygtighed i gulvets overflade. Gulvafslibning og gulvafhøvling er en billig måde at forny gulvet på, eftersom mærker og ridser fjernes.

En efterbehandling efter afslibning af gulve giver det sidste look, og vi efterbehandler naturligvis gulvet efter slibningen, så du bliver sikret et holdbart resultat. Vi benytter os af professionelle maskiner og medarbejdere med stor ekspertise inden for gulvafhøvling og gulvafslibning. Det sikrer dig et godt resultat de næste mange år.

Vælg mellem flere forskellige typer efterbehandling

Der er flere forskellige muligheder for en efterbehandling efter en gulvafhøvling og gulvafslibning. Vores sortiment af produkter gør, at vi kan behandle alle træsorter, lige som du ønsker det. Det gælder, uanset om målet er udseende eller holdbarhed.

​Vi tilbyder blandt andet følgende former for efterbehandling:

Tip til efterbehandling

Det er en god idé at give nylagte, nyslebne eller nyafhøvlede gulve en gang lak, da det vil lukke samlingerne i træet. Derved undgår du vandskade efter almindelig rengøring, som vil forekomme, hvis du rengør et ubehandlet trægulv. For at dit gulv kommer til at holde sin gode stand i så lang tid som muligt, fortæller vi dig også gerne meget mere om, hvordan du selv kan vedligeholde det flotte resultat, efter vi har hjulpet med gulvslibning eller -afhøvling.

Hvad koster gulvafslibning eller gulvafhøvling?

Vores priser på afslibning og afhøvling af gulve afhænger i høj grad af, hvor omfattende en opgave der er tale om. Drejer det sig for eksempel om et enkelt rum eller et helt hus? Uanset hvad, udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud til dig baseret på det antal m2 gulv, du ønsker skal have en kærlig hånd. Kontakt os derfor gerne, hvis du vil have en konkret pris på netop din opgave.