PU Gulv

Polyurethangulv

Polyurethan er ligesom epoxy en hærdeplast, der har polyurethan som bindemiddel. Gulvet kan også laves med forskellige struktur og mix af farver. Det betyder, at polyurethangulve giver et væld af mulighed for at sammensætte og design nogle helt unikke gulve, som kan imødekomme langt de fleste behov og præferencer.

Hos GO Gulvslibning kan vi være behjælpelige med et stort udvalg af polyurethangulve. Det tilbyder vi private husejere såvel som erhvervskunder i et stort område, herunder Århus, Vejle, Skanderborg, Horsens og omegn. Skal vi også hjælpe dig?

2019

Finalist
Gulvmand
(2-4 ansatte)
2019

2020

Finalist
Gulvmand
(0-1 ansatte)
2020

2022

Finalist
Gulvmand
(2-4 ansatte)
2022

2023

Finalist
Gulvmand
(2-4 ansatte)
2023

2024

Finalist
Gulvmand
(2-4 ansatte)
2024

Finalist som årets Gulvmand

I 2019, 2020, 2022, 2023 og 2024 var vi finalist til årets gulvmand

Glade kunder

Vi er vurderet til 4.8/5 baseret på 285+ anmeldelser

Tæt leverandør-samarbejde

Vores leverandører sørger for nogle af branchens bedste produkter og samtidig direkte sparing

Vores kunder elsker os

Vi samler på glade kunder

Herunder kan du se et udpluk af udtalelser fra vores glade og tilfredse kunder. ​Vi glæder os til også at kunne hjælpe dig!​

Læs mere om polyurethan

Hvad er Polyurethangulv?

Polyurethan er kendetegnet ved at være mere fleksibelt sammenlignet med epoxy og består af to følgende komponenter: polyurethan og en hærder. Gulvet består yderligere af harpiks, der er en base samt en hærder i form af accellerator. Disse blandes i de rette forhold og lægges som et fugefrit gulv.

Hvilke fordele er forbundet med et polyurethangulv?

Et polyurethan gulv kan både lægges som blød og hård belægning, hvor den bløde belægning er ideel at benytte til gangarealer og lokaler, hvor der ønskes et stærkt og lydløst gulv, der er let at vedligeholde og gangkomforten er god. Derudover holder gulvet også bedre på varmen sammenlignet med epoxygulvet.

Polyurethan gulve er fugefrie, hvilket gør dem rengøringsvenlige og de kan endda damprenses. Derfor er et polyurethan gulv også meget optimalt at have på et hospital eksempelvis, da det ikke tiltrækker snavs på samme vis som et vinylgulv eller andre typer gulve med samlinger.

Hvad koster et polyurethangulv?

Prisen på et polyurethan gulv afhænger i høj grad af, om du har specielle ønsker til farver og designs. Herudover er størrelsen på gulvet relevant, og om hvorvidt du vælger at have det i flere rum. Du kan derfor altid kontakte os og fortælle mere om det polyurethangulv, du skal bruge, og så udregner vi en pris til dig.

Kontakt os

Uanset hvilke ønsker du har til dit polyurethan gulv, er vi klar til at hjælpe. Du kan kontakte os på telefon 26 33 00 47 eller skrive til os på mail info@go-gulvslibning.dk. Så fortæller vi gerne meget mere om de mange fordele ved polyurethangulve, og hvorfor de er den helt rette gulvløsning til dig. Vi giver dig også gerne en pris på opgaven, når vi kender til dine behov.