Gulvbehandling

Gulvbehandling holder dit trægulv pænt

Er dit gulv blevet behandlet? Med den rette gulvbehandling holder gulvet sit udseende længere. Leder du efter et tilbud på vedligeholdelse af gulve?

Finalist som årets Gulvmand

I 2019, 2020, 2022 og 2023 var vi finalist til årets gulvmand

Glade kunder

Vi er vurderet til 4.8/5 baseret på 285+ anmeldelser

Tæt leverandør-samarbejde

Vores leverandører sørger for nogle af branchens bedste produkter og samtidig direkte sparing

Vores kunder elsker os

Vi samler på glade kunder

Herunder kan du se et udpluk af udtalelser fra vores glade og tilfredse kunder. ​Vi glæder os til også at kunne hjælpe dig!​

Læs mere om gulvbehandling

Gulvafhøvling til private og erhverv

Vi har hos GO Gulvslibning/Gulv Design mange års erfaring inden for behandling af gulv, som vi bl.a. tilbyder i Skanderborg, Horsens, Vejle, Århus og omegn.

Vi tilbyder vedligeholdelse af flg. gulve:​

  • Betongulve
  • Trapper
  • Trægulv i alle træsorter
  • Udendørs gulv, eksempelvis terrassen.

Hvor ofte skal mit gulv vedligeholdes?

Ofte kan gulve, som udsættes for meget sollys, trænge til hyppigere efterbehandlinger, da solen er hård ved overfladen. Bestiller du gulvslibning hos os, efterbehandler vi naturligvis dit gulv efterfølgende. Vi giver dig desuden gerne vejledning til, hvordan du bedst kan varetage vedligeholdelse af dine gulve.

Vi tilbyder gulvbehandling med forskellige midler

Vi har et stort udvalg af efterbehandlinger, alt efter hvad du ønsker. Vi tilbyder fx lakbehandling af gulv, som giver et flot look, samtidigt med at det er holdbart, da vi bruger de bedste to-komponent vandbaserede lakker. Der er mange måder at sikre den rette behandling af gulv, og derfor er det godt at bruge en ekspert.

Vi tilbyder alle former for vedligeholdelse af gulve:

  • Oliebehandling af gulv
  • Ludbehandling af gulv
  • Sæbebehandling af gulv
  • Lakbehandling af gulv

Inden efterbehandling

Vi sliber eller afhøvler som regel gulvet, inden vi behandler det – læs om vores gulvafslibning og gulvafhøvling her. Da alle gulvbehandlinger er forskellige afhængigt af gulvets type og ønsket til udseende og holdbarhed, tager vi altid en snak om opgaven.

Vi kommer gerne med vores anbefalinger og råd til vedligeholdelse. Det har betydning, om gulvet skal behandles med olie, lud, lak eller sæbe.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på gulvbehandling

Uanset hvilke type gulvopgave du har, er ingen opgave for stor eller for lille til os. Med mange års erfaring inden for gulvbehandling og vedligeholdelse af gulve er du altid velkommen til at tage os med på råd. Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud.

Ring og hør mere eller få en pris på telefon 26 33 00 47 eller e-mail info@go-gulvslibning.dk.