Gulvbehandling

Professionel vedligeholdelse af gulv med effektiv gulvbehandling

Står du og skal bruge vedligeholdelse af dine gulve? Med den rette gulvbehandling holder gulvet sit udseende længere, så du kan komme til at nyde og flot og velplejet gulv uden ridser og mærker.

Finalist som årets Gulvmand

I 2019, 2020, 2022, 2023 og 2024 var vi finalist til årets gulvmand

Glade kunder

Vi er vurderet til 4.8/5 baseret på 285+ anmeldelser

Tæt leverandør-samarbejde

Vores leverandører sørger for nogle af branchens bedste produkter og samtidig direkte sparing

Vores kunder elsker os

Vi samler på glade kunder

Herunder kan du se et udpluk af udtalelser fra vores glade og tilfredse kunder. ​Vi glæder os til også at kunne hjælpe dig!​

Læs mere om gulvbehandling

Vedligeholdelse af gulv til private og erhverv

Vi har hos GO Gulvslibning har vi mange års erfaring inden for behandling af gulve, som vi bl.a. tilbyder private og erhvervskunder i Skanderborg, Horsens, Vejle, Århus og omegn.
Har du brug for hjælp til at behandle et gulv et sted heromkring i landet, kommer vi gerne ud til dig.

Vi tilbyder vedligeholdelse af flg. gulve:​

  • Betongulve
  • Trapper
  • Trægulv i alle træsorter
  • Udendørs gulv, eksempelvis terrassen.

Hvor ofte skal mit gulv vedligeholdes?

Hvor ofte et gulv har brug for at vedligeholdes og behandles kan variere meget. Det afhænger blandt andet af materialerne, gulvet er lavet af, samt hvor stor trafik og slid det udsættes for på daglig basis. Ofte kan gulve, som udsættes for meget sollys, ligeledes trænge til hyppigere efterbehandlinger, da solen er hård ved overfladen.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre mere om, hvor ofte præcist dit gulv bør behandles og vedligeholdes. Bestiller du gulvafslibning hos os, efterbehandler vi naturligvis dit gulv efterfølgende. Vi giver dig desuden gerne vejledning til, hvordan du bedst kan varetage vedligeholdelse af dine gulve.

Vi tilbyder gulvbehandling med forskellige midler

Vi har et stort udvalg af efterbehandlinger, alt efter hvad du ønsker. Vi tilbyder f.eks. lakbehandling af gulv, som giver et flot look, samtidigt med at det er holdbart, da vi bruger de bedste to-komponent vandbaserede lakker.

Der er mange måder at sikre den rette behandling af gulv, og derfor er det godt at bruge en ekspert. Med vores erfaring inden for vedligeholdelse af gulve kan vi hurtigt vurdere, hvilken behandling vil give det bedste resultat til dit gulv.

Vi tilbyder alle former for vedligeholdelse af gulve:

Vi sliber inden gulvbehandling

Vi sliber eller afhøvler som regel gulvet, inden vi behandler det – læs om vores gulvafslibning og gulvafhøvling her. Da alle gulvbehandlinger er forskellige afhængigt af gulvets type og ønsket til udseende og holdbarhed, tager vi altid en snak om opgaven.

Vi kommer gerne med vores anbefalinger og råd til vedligeholdelse. Det har betydning, om gulvet skal behandles med olie, lud, lak eller sæbe.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på gulvbehandling

Uanset hvilke type gulvopgave du har, er ingen opgave for stor eller for lille til os. Med mange års erfaring inden for gulvbehandling og vedligeholdelse af gulve er du altid velkommen til at tage os med på råd. Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud.

Ring og hør mere eller få en pris på telefon 26 33 00 47 eller e-mail info@go-gulvslibning.dk.